CNC-bearbetning – Borrning och Fräsning

Home » Processer » CNC-bearbetning – Borrning och Fräsning

Proplate är utrustat med elva bearbetningsmaskiner. Samtliga maskiner är anpassade för avancerad bearbetning av stora och tunga industriella stålkomponenter.

CNC-bearbetning – hög kapacitet och stora volymer

Våra CNC-maskiner är anpassade för fräsning och borrning av specialstål med mikrometerprecision, från mindre ståldelar till stora och tunga komponenter. Ju högre krav på komponenternas kvalitet, styrka och exakthet, desto större anledning är det att vända sig till Proplate för bearbetning. Våra kvalificerade CNC-operatörer och specialiserade CNC-tekniker garanterar högsta kvalitet på precisionsbearbetning.

För precisionsborrning av stålkomponenter

På Proplate använder vi våra CNC-maskiner till att borra och fräsa ett brett utbud av industriella komponenter, från ett par hål i varje stag till lyftkranar till de 240 små, gängade hålen i ankarringar till vindkraftfundament.

Komplett produktion av stålkomponenter

Proplates bearbetningskapacitet är en viktig del av vår produktionsanläggning. Med hela processkedjan innanför grindarna, från skärning till målning, tillverkar vi monteringsfärdiga komponenter som levereras rakt in i våra kunders egen produktionskedja. Vår moderna fabrik är utrustad för hög kapacitet och storskalig tillverkning av stora och komplexa komponenter. Vår ambition är att med vår kompletta produktion kunna tillföra optimalt värde till våra kunders produktionskedja.

KONTAKTA MIG FÖR MER INFORMATION

Ian Hardy

Ian Hardy

Sales Director

  +44 7809 443306
   ian.hardy@proplate.se

Referenser

Metso – Att känna och förstå varandra gör skillnad

Metso – Att känna och förstå varandra gör skillnad

Metso är Proplates äldsta kund. De båda företagen har samarbetat sedan Proplate Oxelösund bildades 1999. – Självklart är den långa relationen oerhört viktig. Vi kan varandras processer och utvecklar lösningarna ihop. Det gynnar oss båda, menar Ulf Åström. Unik slitdel...

läs mer
LIEBHERR – med ett gemensamt mål: Kunden i fokus!

LIEBHERR – med ett gemensamt mål: Kunden i fokus!

Proplate har ett mångårigt partnerskap med Liebherr och producerar bland annat samtliga stag som används i Liebherr-Werk Nenzings kranar. De bandgående kranarna som tillverkas i österrikiska Vorarlberg används över hela världen och inom alla typer av branscher där det...

läs mer

Nyheter