Ordinära konstruktionsstål

Home » Material » Stål » Konstruktionsstål » Ordinära konstruktionsstål

Standardstål med låg legering kan erbjuda en kostnadseffektiv lösning för flera typer av stålkomponenter. Till Proplate kommer den ordinära konstruktionsstålet i form av tjock grovplåt, från ca 10 mm och uppåt. Vi skär upp till 300 mm tjockt stål.

Med stålets goda bearbetningsegenskaper och vår expertis i skärning och bearbetning samt de kortare leveranstider av ordinärt stål, som vår närhet till SSAB:s stålverk innebär, hjälper vi våra kunder att förkorta sina ledtider av komponenter i ordinärt stål.

Tillverkning av komponenter i ordinärt stål

Proplate tillhandahåller hög kapacitet och komplett processkedja för produktion av komponenter i ordinärt konstruktionsstål. Vår produktionsmodell är byggd för stora volymer, precisionstillverkning och flexibilitet. Det gör att vi kan leverera monteringsfärdiga komponenter snabbt och smidigt, rakt in i våra kunders produktionskedja.

Våra tjänster inkluderar gas- och plasmaskärning, maskinbearbetning, bockning, blästring, svetsning, montering, målning och rostskyddsbehandling av grovplåt i ordinärt konstruktionsstål.

KONTAKTA MIG FÖR MER INFORMATION

Ian Hardy

Ian Hardy

Sales Director

  +44 7809 443306
   ian.hardy@proplate.se

Referenser

Nyheter