Ordinära konstruktionsstål

Standardstål med låg legering kan erbjuda en kostnadseffektiv lösning för flera typer av stålkomponenter. Till Proplate kommer den ordinära konstruktionsstålet i form av tjock grovplåt, från ca 10 mm och uppåt. Vi skär upp till 300 mm tjockt stål.

Med stålets goda bearbetningsegenskaper och vår expertis i skärning och bearbetning samt de kortare leveranstider av ordinärt stål, som vår närhet till SSAB:s stålverk innebär, hjälper vi våra kunder att förkorta sina ledtider av komponenter i ordinärt stål.

Tillverkning av komponenter i ordinärt stål

Proplate tillhandahåller hög kapacitet och komplett processkedja för produktion av komponenter i ordinärt konstruktionsstål. Vår produktionsmodell är byggd för stora volymer, precisionstillverkning och flexibilitet. Det gör att vi kan leverera monteringsfärdiga komponenter snabbt och smidigt, rakt in i våra kunders produktionskedja.

Våra tjänster inkluderar gas- och plasmaskärning, maskinbearbetning, bockning, blästring, svetsning, montering, målning och rostskyddsbehandling av grovplåt i ordinärt konstruktionsstål.

KONTAKTA MIG FÖR MER INFORMATION

Ian Hardy

Ian Hardy

Sales Director

  +44 7809 443306
   ian.hardy@proplate.se

Referenser

Skanska – säkrare arbetsmiljö med förmonterade bultkorgar

Skanska – säkrare arbetsmiljö med förmonterade bultkorgar

Skanska fick härom året uppdraget att  gjuta 22 betongfundament i en ny vindpark i västgötska orten Lyrestad. Med förmonterade bultkorgar från Proplate kunde det internationella byggföretaget spara tid och pengar och samtidigt bidra till både bättre arbetsmiljö och...

läs mer
ELME – skräddarsydda lösningar för extrema påfrestningar

ELME – skräddarsydda lösningar för extrema påfrestningar

Sedan starten 1974 har småländska ELME blivit världsledande inom tillverkningen av spreaders för containrar. Hemligheten är företagets unika förmåga att kundanpassa sina produkter men också samarbeten med partners som Proplate, som kan leverera komponenter med exakta...

läs mer

Nyheter