Home  ⁄  Fundamentslösningar

Pålitliga lösningar för vindkraftfundament – Proplate Anchor Solutions

  • bultkorg
  • Proplate ankarringar

Ett vindkraftverk behöver stå stadigt. Ju högre, desto större krav på fundamentet. Proplates ankarringar för bultkorgar till vindkraftfundament tillverkas i vår toppmoderna anläggning i Oxelösund, efter våra kunders specifika behov och önskemål.

När inget får gå fel – flexibla helhetslösningar

Kraven på säkerhet och stabilitet är enorma. Proplate erbjuder både förmonterade bultkorgar och separat leverans av ankarringar. Våra förmonterade lösningar förenklar montagearbetet och spar dyrbar tid på arbetsplatsen. Istället för att montera ihop de runt 10 ton tunga korgarna på plats, levereras de direkt till bygget i förmonterade sektioner. Vi kan dessutom leverera färdiga kit med bultkorgar och ankarringar, som sedan monteras ihop på plats. Som kund väljer du självklart lösning efter dina specifika behov.

Effektiv produktion, enkel logistik och snabb leverans

Vi garanterar alltid en kostnadseffektiv produktion i kombination med flexibel logistik. Vi investerar fortlöpande i den senaste skär- och bearbetningstekniken och har idag en komplett maskinpark speciellt lämpad för stora och tunga komponenter.

SHARE

KONTAKT

RING TILL OSS:
+46 10 19 54 100
MAILA OSS:
info@proplate.se