Home  ⁄  Proplate Parts

MONTERINGSFÄRDIGA DETALJER I
GROVPLÅT – PROPLATE PARTS

  • PROP_part_illu_animering

Vi levererar skurna, maskinbearbetade och målade detaljer i grovplåt rakt in i din produktionslinje. Det gör vi genom att integrera vår process med din. Så skapar vi tillsammans ett ultraeffektivt och flexibelt flöde av monteringsfärdiga detaljer.

Färdiga detaljer rakt in i din produktionskedja

Proplate Parts är bearbetade detaljer i grovplåt som vi har skurit, maskinbearbetat och målat. Det innebär att de är färdiga att montera när de levereras. Vi erbjuder:

  • högkvalitativ och flexibel tillverkning
  • stora volymer
  • skräddarsydda logistiklösningar

Full spårbarhet och effektivt plåtutnyttjande

Vår skärteknik innebär att vi kan säkerställa ett effektivt plåtutnyttjande och minimalt spill. Varje detalj hårdpräglas med ett kundspecifikt Proplate-nummer som gör det möjligt för oss att hämta upp all information som t ex materialets ursprung, chargenummer, certifikat samt process- och materialdata.

Flexibilitet, kortare ledtider

Vi är oberoende av plåtleverantör. Det gör oss till en flexibel partner såväl i tillverkning som i plåtförsörjning och logistik. Våra ledtider är korta eftersom vi ständigt strävar efter att effektivisera vår arbetsprocess.

Proplate tillämpar Proplate Production System

Tänk dig en underleverantör som är en integrerad del av din produktionskedja. En leverantör vars monteringsfärdiga detaljer i hög kvalitet passar in i din produktion som kuggar i ett kugghjul. Någon som bidrar till att båda parter utvecklas och blir bättre och bättre.

Proplate kan göra just det. Proplate Production System beskriver den värdeskapande process som vi tillämpar, utvecklar och förbättrar för att skapa värde för våra kunder. Det är helt enkelt ett system som låter oss vara ”on the cutting edge”.

Lär dig mer om Proplate Production System här

 

SHARE

Kontakta mig gärna för mer information om Proplate Parts

Johan Svensson
Phone: +46 (0)10 19 54 152
Cell: +46 (0)70 333 57 24
E-mail: johan.svensson@proplate.se

KONTAKT

RING TILL OSS:
+46 10 19 54 100
MAILA OSS:
info@proplate.se