Home  ⁄  Proplate Straps

VÄRLDSLEDANDE PÅ STAG FÖR TUNGA LYFT – PROPLATE STRAPS

  • ProPlate_stag

På några få år har Proplate Straps blivit en världsledande produkt när det handlar om stag för kranindustrin. Välkända företag som Liebherr, Manitowoc, Sany och Fuwa är några av kunderna i Europa, Kina och USA.

Stag för tunga lyft

Proplate Straps är en mycket viktig komponent i tillverkningen av en kran. Särskilt kritiskt är det för kranar på larvfötter som kan lyfta uppemot 3000 ton. Stagen binder samman motvikter och fackverk. Kvalitetskraven är höga och inget får gå fel. Därför är testerna rigorösa. Beroende på konstruktion kan stagen vara från 1 till 16 m långa, från 10 mm till 70 mm tjocka. Stagen kan vara enkla, monterade ihop två och två eller tre och tre. Det största stag vi tillverkat hittills väger 1,5 ton, och det längsta är 16 meter.

Kvalitetsstål är en förutsättning för att lyckas

Vi använder vi bara material av toppkvalitet. Både Proplate Straps och Proplate Parts tillverkas av stål från flera olika leverantörer, som till exempel:

 

Vi tillämpar Proplate Production System

Tänk dig en underleverantör som är en integrerad del av din produktionskedja. En leverantör vars monteringsfärdiga detaljer i hög kvalitet passar in i din produktion som kuggar i ett kugghjul. Någon som bidrar till att båda parter utvecklas och blir bättre och bättre.

Proplate kan göra just det. Proplate Parts och Straps är produkter som passar perfekt i den värdeskapande process som vi tillämpar, utvecklar och förbättrar för att skapa värde för våra kunder. Det är helt enkelt ett system som låter oss vara ”on the cutting edge”.

Lär dig mer om Proplate Production System här »

 

SHARE

Kontakta mig för mer information om Proplate Straps

Johan Svensson
Phone: +46 (0)10 19 54 152
Cell: +46 (0)70 333 57 24
E-mail: johan.svensson@proplate.se

KONTAKT

RING TILL OSS:
+46 10 19 54 100
MAILA OSS:
info@proplate.se