Home  ⁄  Proplate Services  ⁄  Proplate Cutting

FLEXIBEL, EFFEKTIV SKÄRNING I STÅL – PROPLATE CUTTING

Vi erbjuder flexibel tillverkning med skärning av högsta kvalitet och flera olika skärtekniker. Tack vare vår unika metod kan vi minimera spill och eftersom vi skär dygnet runt, året runt, har vi mycket hög kapacitet.

Flexibel skärning med hög kapacitet

Ju högre krav som ställs på detaljernas kvalitet, styrka och finish, desto större anledning att anlita Proplate för skärning och plåthantering. Vi har hög kapacitet och maskiner med skärbredder som är designade för storformatsplåt (upp till 3,5 m breda och 20 m långa). Maskinerna kan köra pendelkörning, det vill säga vi kan skära en plåt och förbereda maskinen för en annan samtidigt. Alla maskiner kan skära med gas och plasma och våra skäroperatörer ser till att de producerar med högsta kvalitet.

Ordning och reda ger ett effektivt flöde

Vi lägger stor vikt vid ordning och reda i vår toppmoderna anläggning. Var sak har sin plats. Flödet av material och skurna detaljer är välplanerat och vi jobbar kontinuerligt och strukturerat med ständiga förbättringar. Allt handlar om att skapa ett effektivt processflöde, ett tydligt styrsystem och hög flexibilitet. Det är så vi kortar våra ledtider.

Vi tillämpar Proplate Production System

Proplate Cutting kan även kopplas samman med en rad andra tjänster i Proplate Production System – den värdeskapande process som vi tillämpar, utvecklar och förbättrar för att skapa värde för dig som kund.

Lär dig mer om Proplate Production System här »

SHARE

KONTAKT

RING TILL OSS:
+46 10 19 54 100
MAILA OSS:
info@proplate.se