Home  ⁄  Proplate Services  ⁄  Proplate Machining

HÖGKLASSIG MASKINBEARBETNING
PROPLATE MACHINING

  • Proplate Machining

Vi erbjuder maskinbearbetning av högsta kvalitet och med den senaste tekniken. Med den effektivitet vi kan uppnå, passar vår produktion för många olika typer av detaljer i större och mindre volymer.

Hög kapacitet i toppmodern maskinpark

Ju högre krav som ställs på detaljernas kvalitet, styrka och finish, desto större anledning att anlita Proplate för maskinbearbetning. Vi har hög kapacitet och en toppmodern maskinpark anpassad för allt från fräsning och borrning till avancerad maskinbearbetning av specialprodukter. I dagsläget har vi fem CNC-styrda bearbetningsmaskiner, varav en kan bearbeta upp till 18 meter långa detaljer.

Kortare ledtider med effektivare flöde

Två nya produktionshallar och en ny produktionslinje har gjort Proplate mer komplett och mer flexibel som leverantör. Vi har förändrat flödet genom hela fabriken och byggt in ett tydligt styrsystem som ökar vår flexibilitet. Vi jobbar med ständiga förbättringar, på samma sätt som våra uppdragsgivare. Många av våra kunder lever på att ställa om snabbt och ställer höga krav på smidiga leveranser. För att matcha deras behov har vi anpassat vår produktion för högsta möjliga flexibilitet. Det är ett arbete som aldrig tar slut – vi trimmar ständigt våra processer.

Vi tillämpar Proplate Production System

Proplate Machining kan även kopplas samman med en rad andra tjänster i Proplate Production System – den värdeskapande process som vi tillämpar, utvecklar och förbättrar för att skapa värde för dig som kund.

Lär dig mer om Proplate Production System här »

SHARE

KONTAKT

RING TILL OSS:
+46 10 19 54 100
MAILA OSS:
info@proplate.se