Home  ⁄  Proplate Services

SKÄRNING OCH MASKINBEARBETNING AV PLÅT I TOPPKLASS – PROPLATE SERVICES

  • Proplate facility
  • Proplate facility

Proplate är experter på att skära och maskinbearbeta detaljer i grovplåt. Tack vare vår unika metod kan vi minimera spill och eftersom vi skär dygnet runt, året runt, har vi mycket hög kapacitet i vår plåtbearbetning. Med den effektivitet vi kan uppnå, passar vår produktion för många olika typer av detaljer i större och mindre volymer.

Proplate machining

Proplate Machining är de tjänster vi erbjuder inom maskinbearbetning av grovplåt. Vår moderna maskinpark möjliggör avancerad bearbetning för såväl små och korta som stora och långa detaljer.

Proplate cutting

Ju större, svårare och mer komplext, desto mer lönar det sig att låta Proplate hantera skärningen. Vi har tekniskt avancerade maskiner som klarar stora och tjocka plåtar med dubbla upplägg för tillverkning med hög produktivitet. Vi är experter på att optimera plåtutnyttjandet.

Proplate Painting

Som en del i vårt helhetskoncept erbjuder vi målning av våra tillverkade produkter. Vi har en toppmodern anläggning med tre sprutboxar kombinerade för lackering och tork. För att minimera ledtiden ligger anläggningen i direkt anslutning till våra maskinbearbetningshallar.

 

SHARE

Kontakta mig för mer information om Proplate Services

Johan Svensson
Phone: +46 (0)10 19 54 152
Cell: +46 (0)70 333 57 24
E-mail: johan.svensson@proplate.se

KONTAKT

RING TILL OSS:
+46 10 19 54 100
MAILA OSS:
info@proplate.se